Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمرتضی نیرومند اسکویی،  روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این سکو به دلیل ناهماهنگی های موجود تاکنون استفاده نمی شد و بر اساس اقدامات انجام شده از روز شنبه ۲۰ دی قطاری به مقصد شهرک صنعتی شهید سلیمی و برعکس به تبریز حرکت می کند و از این طریق کارگران و سرمایه گذاران واحدهای صنعتی جابجا می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با این اقدام، شهرک صنعتی شهید سلیمی به عنوان نخستین شهرک صنعتی کشور برای جابجایی بار و مسافر از طریق خط آهن آذربایجان به خطوط ریلی متصل می‌شود.

نیرومند اسکویی اظهار داشت: این اقدام در عمل به مصوبات جلسه اخیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در روزهای گذشته و طبق دستور استاندار آذربایجان شرقی مبنی بر استفاده از خطوط ریلی در جاب‌جایی بار و  مسافر برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان انجام شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی با اشاره به تاکید مدیران استانی بر استفاده از امکانات ریلی در حمل بار، گفت: با توجه به امتیازات حمل بار از طریق راه آهن مقرر شده تا با همکاری اداره کل راه آهن آذربایجان و شرکت بهره برداری از خطوط ریلی زمینه لازم برای جابجایی بار و نحوه استفاده از آن  برای مدیران واحدهای صنعتی فراهم شود.

نیرومند اسکویی، با اشاره به اهمیت حمل و نقل ریلی در جابجایی مسافر و بار ادامه داد: روان شدن ترافیک مسیر تبریز - آذرشهر، کاهش هزینه جابجایی، افزایش ایمنی از جمله مزایای استفاده از قطار برای حمل و نقل مسافر و بار است.

به گزارش ایرنا، شهرک صنعتی شهید سلیمی بزرگ ترین شهرک صنعتی در آذربایجان شرقی است که در سال ۱۳۶۷ عملیات آماده سازی با احداث زیربناها شروع و در پاییز ۱۳۶۸ به بهره برداری رسید.

این شهرک ۵ هزار و ۵۸۵  هکتـار وسعت دارد که تمام قطعات زمین صنعتی ایجاد شده به متقاضیان واگذار شده است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز شهرک صنعتی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز شهرک صنعتی آذربایجان شرقی تبریز شهرک صنعتی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اخبار کنکور آذربایجان شرقی شهید سلیمی شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۲۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۰هزار مترمربع از زمین های راکد و معطل در شهرک ها و نواحی صنعتی استان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

علیرضا راشکی امروز جمعه در بازدید از شهرک صنعتی زاهدان بیان کرد: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد۷ فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

راشکی اظهار کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه‌گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد ۹۴ فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی ۶۰ هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹ فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطر نشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضایی و سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش،هیات های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار" جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • چرایی تجهیز نبودن آتش نشانی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • صدور سند مالکیت شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز